kontakt os i dag​

UNDERSØGELSE FOR SKIMMELSVAMPE OG BAKTERIER​

​Med en tid hvor landet for tid til anden kan blive ramt af skybrud, som kan medføre oversvømmede kloakker.

Eller når der eksempelvis opstår lækager på rør i vores huse. Så kan der som følge heraf komme angreb af skimmelsvampe og bakterier.

Dette kan føre til forskellige sygdomssymptomer hos beboere og være til gene i længere tid.

Som et af Danmarks førende firmaer inden for affugtning har vi en erfaring og ekspertise, der er bedre end nogen anden. Vi vil kunne afhjælpe dig eller dine beboere med problemet, og give dig den rette vejledning og de gode råd.

HVORFOR OPSTÅR SKIMMELSVAMP?

Der kan være mange årsager til, der opstår skimmelvækst eller opleves helbredsgener på grund af påvirkning herfra.

NCS Fugtteknik benytter derfor forskellige metoder til undersøgelse for skimmelvækst, med eller uden mulighed for artsbestemmelse.

Vi har blandt andet mulighed for at udtage overfladeprøver DNA-test, aftryk med kontaktskåle samt Mycometer-test. Og vi har derudover udstyr til at udtage luftprøver.

NCS Fugtteknik har i øvrigt flere medarbejdere, som er certificeret af Mycometer A/S til analyse af overflade og luftprøver, som kan anvendes til undersøgelse for skimmelvækst og kvalitetssikring efter skimmelsanering.

MANGLENDE VENTILATION ER ET PROBLEM

I forbindelse med vinduesudskiftning ses det ofte, der vælges vinduer uden aftrækningskanaler og ventiler. Eller at ventilerne holdes lukkede.

De nye vinduer er typisk med til at gøre boligen tættere, og at der dermed er øget behov for ventilation.

Da mennesker tilfører fugt til luften i løbet af dagen. Så kan manglende ventilation medføre, at der ophobes store mængder fugt i indeluften, som igen kan give anledning til skimmelvækst ved eksempelvis kuldebroer i ydervæggene.

HAR DU FÅET SKIMMELSVAMP?

Hvis du har mistanke om, at dit hjem eller byggeri er ramt af skimmelsvamp eller andre sundhedsskadelige bakterier. Så kontakt os med det samme.

Vær dog opmærksom på, at vi altid skal udføre en fugtanalyse for at bestemme omfanget af problemet. Dette sker, inden vi kan begynde bekæmpelsen af skimmelsvampen.

Vi kører til private- og erhvervskunder over hele Sjælland samt Lollan og Falster.

Få mere information, gode råd og vejledning til hvordan du undgår fugt i hjemmet her på hjemmesiden under menupunktet Viden om eller læs mere om skimmelsvamp her​

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt