kontakt os i dag​

Fugt i kælder undersøges og udbedres

Har du problemer med en fugtig kælder?

Fugt i kælder er et hyppigt problem i bygninger med tilhørende kælder. Store mængder regn og sne kan føre til oversvømmede kloakker og kælderrum fyldt med vand.

Har du problemer med fugt i din kælder, så lad os hos NCS Fugtteknik A/S i Virum hjælpe dig med at foretage en nærmere undersøgelse og vurdering af omfanget. Vi kører ud til opgaver for både private husejere og en række forskellige erhvervskunder på hele Sjælland samt på både Lolland og Falster.

Vi er blandt landets førende inden for vores fag

Vi er blandt Danmarks førende specialister inden for vores fag. Vi har mere end 30 års erfaring og alt det nødvendige udstyr, der skal til for både at sikre en grundig undersøgelse og affugtning. Du kan således være helt tryg ved, at du får den bedst mulige hjælp, når du vælger at lade os komme forbi. 

Vi undersøger og vurderer omfanget af din fugt i kælder

Til at starte med foretager vi altid en grundig undersøgelse af omfanget, når der er fugt i kælder. Dette gør vi ved hjælp af en såkaldt fugtanalyse. ​Når vi har undersøgt fugtskadens omfang, så kommer vi med vores anbefalinger til, hvordan vi kan udbedre skaden på bedst mulig vis.

Vi kan for eksempel opsætte en effektiv affugtning inden for kort tid, hvis der skulle være behov for det. Vi kan også foretage en undersøgelse for skimmelsvamp og skadelige bakterier. Det kan især være en nødvendighed, hvis der er kommet kloakvand ind i din kælder.

Vi varetager også gerne forsikringsskader, hvor vi sørger for at rapportere tilbage til dit forsikringsselskab, så du hurtigst muligt kan komme fugtproblemerne til livs.

Kontakt os og bestil et besøg eller hør mere

Vi udfører professionelt arbejde med over 30 års erfaring, og vi gør det til skræddersyede priser. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på en undersøgelse og eventuel udbedring af fugt i kælder eller i andre dele af din bygning, som i dit betongulv

For yderligere information eller spørgsmål hører vi også gerne fra dig.

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt