kontakt os i dag​

EFFEKTIV AFFUGTNING AF SMÅ & STORE SKADER

Få effektiv hjælp til affugtning efter en vandskade

Ved opfugtning af bygningsdele i forbindelse med en vandskade kan det være vigtigt at få etableret en effektiv affugtning. Dette er for at undgå, eller minimere, risikoen for, at der opstår yderligere skader. Det kan for eksempel være i form af forekomst af skimmelvækst.

Hos NCS Fugtteknik hjælper vi både privatpersoner og en række forskellige erhvervskunder med at sikre en effektiv affugtning, og vi gør det til fornuftige priser. Vi har mere end 30 års erfaring inden for affugtning og håndtering af fugtskader, og vi er blandt Danmarks førende inden for vores fag. Fra vores egen adresse i Virum kører vi ud til affugtningsopgaver for vores kunder på hele Sjælland.

Vi råder over et stort antal adsorptions- og kondensaffugtere

Vi råder over et stort antal af både adsorptions- og kondensaffugtere i forskellige størrelser. Vores program af adsorptionsaffugtere spænder vidt fra maskiner, som producerer 120 m³ tør luft i timen til maskiner, der kan producere 5.000 m³ tør luft i timen.

Specielle systemanlæg

Vi har desuden specielle systemanlæg, med hvilke det er muligt at suge frit vand ud af for eksempel en kompakt terrændækskonstruktion. Derudover har vi også mulighed for at foretage affugtning af denne ved indblæsning af tør luft under højt tryk.

​Vi har med andre ord altid mulighed for at vælge den bedste og mest effektive løsning til den enkelte opgave. 

Kontakt os og få professionel hjælp til dine fugtproblemer

Uanset om du har fået en vandskade eller har en anden type fugtproblem i dit hjem eller i din virksomhed, rykker vi gerne ud til din opgave, så vi sammen kan sikre os, at du får den bedst mulige løsning. Vi udarbejder også gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud med en fast pris på opgaven, hvis du ønsker det. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog omkring din opgave.

Med over 30 års erfaring, det rette udstyr og et ry blandt Danmarks førende inden for affugtning er du med andre ord sikret den bedste og mest effektive løsning.

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt