kontakt os i dag​

TAGSKANNING AF ”FLADT” TAG

​Huller eller utætte samlinger i tagpap eller tagfolie på flade tage, kan medføre vandindtrængning og opfugtning af tagkonstruktionen.

Selv uden at der trænger vand gennem lofter i underliggende lokaler.

Vådt isoleringsmateriale vil medføre forringet isoleringsevne. Men der kan i visse konstruktioner også være risiko for råd- og svampeskader.

HVAD ER FORDELENE VED EN TAGSKANNING?

Med en tagskanning vil det være muligt at få et overblik over opfugtningen af tagkonstruktionen og eventuelt finde lækager i tagbelægningen.

Selve skanningen er ikke destruktiv, og det vil derfor kun kræve, at der etableres få små huller i taget. Dette er for at omsætte de relative målinger fra skanningen til absolutte fugtmålinger.

HVILKE TAGKONSTRUKTIONER KAN SKANNES?

Hos NCS Fugtteknik A/S foretager vi skanning af såvel ”varme” som ”kolde” tagkonstruktioner.

Der kan i forbindelse med skader på tagbelægningen, eller planlagte renoveringsopgaver, være formål ved at få foretaget en tagskanning, for at vurdere i hvilket omfang der er opfugtning af tagkonstruktionen.

Herved vil det være muligt at fastlægge i hvilket omfang, der skal foretages udskiftning af tagkonstruktionen. Eller vurdere om det er muligt at foretage udtørring for eksempel med højtryksaffugtning.

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt