kontakt os i dag​

FUGT I VÆG, LOFT ELLER GULV

Har du fugt i din bolig?

I rigtig mange huse er de fleste af de vandførende rør ført ind i væggen, under gulvet og over loftet. Opstår der utætheder fra disse rør, kan der hurtigt opstå fugt i væg, som kan nå at sprede sig til større dele af bygningen, hvis ikke det bliver opdaget.

Hvis du har problemer med fugt i din bolig, eller hvis du har en mistanke herom, så lad os hos NCS Fugtteknik A/S i Virum hjælpe dig. Vi er blandt landets førende eksperter inden for fugtteknik og affugtning, og vi kører ud til både private husejere og erhvervskunder på hele Sjælland for at undersøge fugtskader og efterfølgende igangsætte de relevante tiltag.

Vi foretager en grundig analyse af fugtproblemerne

Hvis du har problemer med fugt i din bolig, så kommer vi ud til din adresse for at foretage en grundig fugtanalyse. Her undersøger og vurderer vi omfanget af fugtskaden, hvorefter vi kommer med vores anbefalinger til, hvad der skal gøres. Hvis der er behov for det, kan vi opsætte en effektiv affugtning inden for ganske kort tid.

Hvis der er tale om en forsikringssag, så sørger vi for at rapportere tilbage til forsikringen, så du hurtigt muligt kan komme i gang med de nødvendige tiltag, der skal til for at fjerne fugt i væg, loft eller gulv. 

Skimmelsvamp som følge af fugt i væg

Når der er fugt i væg eller et andet sted i bygningen, så er der også en risiko for, at der opstår skimmelsvamp. I forbindelse med en fugtanalyse af din bolig kan vi også foretage en undersøgelse for skimmelsvamp og bakterier, så du kan være helt tryg ved, at vi opdager det, hvis der er skimmel eller sundhedsskadelige bakterier i dit hjem.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har en mistanke om fugt i væg, gulv, loft eller i kælder. Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi er blandt landets førende eksperter inden for området.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, hvis du ønsker det.

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt