kontakt os i dag​

MÅLING AF SKIMMELSVAMP TILBYDES

Har du en mistanke om skimmelsvamp i din bolig eller bygning?

Der er mange forskellige situationer, hvor der kan opstå skimmelsvamp i en bygning. Typisk vil der dog være fugtproblemer i hjemmet eller i bygningen, som fører til skimmelvækst og vækst af sundhedsskadelige bakterier.

Det er ikke altid, at man kan se skimmelsvampen med det blotte øje. Den kan gemme sig omme bag møbler eller inde i væggene – for eksempel under tapetet. Derfor kan det i mange tilfælde være nødvendigt at foretage en måling af skimmelsvamp.

Denne måling er vi hos NCS Fugtteknik A/S i Virum specialister i at udføre. Vi har mere end 30 års erfaring som fugttekniker, og vi er blandt landets førende inden for vores fag. Vi foretager blandt andet måling af skimmelsvamp, bakterier og fugt hos privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland samt på både Lolland og Falster. 

Vi benytter forskellige metoder til måling af skimmelsvamp

Der er flere forskellige metoder, som man kan benytte sig af i forbindelse med måling af skimmelsvamp. Hvilken metode der vil være den mest oplagte i lige netop dit tilfælde afhænger af den konkrete situation og din mistanke om skimmelvæksten.

I forbindelse med vores måling af skimmelsvamp er der både mulighed for at teste med og uden artsbestemmelse. Vi tilbyder blandt andet følgende metoder til måling af skimmelsvamp: 

  • ​Overfladeprøver
  • ​Aftryk med kontaktskåle
  • ​Mycometer-test
  • ​Luftprøver
  • ​DNA-test

​Herudover har vi flere medarbejdere, som er certificeret af Mycometer A/S til at analysere luft- og overfladeprøver, hvilket både kan bruges til at undersøge, om der er skimmelvækst og til at kvalitetssikre efter en skimmelsanering.

En tæt bolig øger behovet for ventilation

I dag bliver husene bygget tættere end nogensinde før, og når der udskiftes vinduer i de ældre bygninger, vælges der ofte vinduer uden ventiler og aftrækningskanaler, eller også bliver de holdt lukkede for at undgå kuldeindtrængning.

Jo tættere bygningen er, desto større er behovet for en korrekt ventilation. Vi mennesker udskiller store mængder fugt i løbet af et døgn, og derfor ophobes der store mængder fugt i luften, som kan forårsage skimmelvækst.

Kontakt os og bestil en måling

Kontakt os gerne i dag for at bestille en måling af skimmelsvamp eller få foretaget en skimmelsvamp test i dit hjem eller i din bygning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig.  

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt