kontakt os i dag​

Bakterie og skimmelsvamp Test

Få foretaget en bakterie og skimmelsvamp test

I en tid hvor landet fra tid til anden kan blive ramt af skybrud, som kan medføre oversvømmede kloakker, eller når der eksempelvis opstår lækager på rør i vores huse, så kan der som følge heraf komme angreb af skimmelsvampe og bakterier. ​Disse kan føre til forskellige sygdomssymptomer hos beboerne og være til gene i længere tid.

Som et af Danmarks førende firmaer inden for affugtning har vi en erfaring og ekspertise, der er bedre end nogen anden til at foretage bakterie og skimmelsvamp test. Vi vil kunne afhjælpe dig eller dine beboere med problemet og give dig den rette vejledning samt gode råd.

Vi foretager test for skimmelsvamp og bakterier hos både privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland samt på Lolland og Falster.

Vi benytter os af forskellige metoder

Der kan være mange årsager til, at der opstår skimmelvækst eller opleves helbredsgener på grund af påvirkning herfra.


Hos NCS Fugtteknik i Virum benytter vi os derfor af forskellige metoder til skimmelsvamp test med eller uden mulighed for artsbestemmelse.


Vi har blandt andet mulighed for at udtage overfladeprøver, DNA-test, aftryk med kontaktskåle samt Mycometer-test. Derudover har vi også udstyr til at udtage luftprøver.


Vi har i øvrigt flere medarbejdere, som er certificeret af Mycometer A/S til analyse af overflade- og luftprøver, som kan anvendes til undersøgelse for skimmelvækst og kvalitetssikring efter skimmelsanering.

Manglende ventilation er et problem

I forbindelse med vinduesudskiftning ses det ofte, at der vælges vinduer uden aftrækningskanaler og ventiler – eller at ventilerne holdes lukkede.

​De nye vinduer er typisk med til at gøre boligen tættere, hvilket samtidig øger behovet for ventilation.

​Da mennesker tilfører fugt i luften i løbet af dagen, og om natten i soveværelset, kan manglende ventilation medføre, at der ophobes store mængder fugt i indeluften, som kan give anledning til skimmelvækst ved eksempelvis kuldebroer i ydervæggene.

Har du problemer med skimmelsvamp i din bolig?

Hvis du har en mistanke om, at dit hjem eller byggeri er ramt af skimmelsvamp eller sundhedsskadelige bakterier, kontakt os med det samme. Vi kan dermed foretage en fugtanalyse eller måling af skimmelsvamp. ​

Vær dog opmærksom på, at vi altid skal udføre en fugtanalyse for at bestemme omfanget af problemet. Dette sker, inden vi kan begynde bekæmpelsen af skimmelsvampen.

For information om priser på vores bakterie og skimmelsvamp test, eller for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, er du også velkommen til at kontakte os.

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt