kontakt os i dag​

FIRMAPROFIL

NCS Fugtteknik A/S blev startet den 1. august 1985 af Niels Sørensen som et enkeltmandsfirma.

Firmaet har gennem årene udviklet sig til i dag at have en absolut spidskompetence med egne teknikker og stor know-how inden for fugtteknik.

Firmaet ejes i dag af Jørn Kjærgaard Christiansen og Jacob Elkjær Heiner.

NCS Fugtteknik A/S beskæftiger i øjeblikket en kontormedarbejder og fire fugtkonsulenter, der alle har en videregående teknisk uddannelse som bygningskonstruktører.

Derudover har alle medarbejdere deltaget, og deltager løbende, i diverse kurser i både ind- og udland, deriblandt på Lunds Universitet i Sverige.

NCS Fugtteknik A/S har gennem årene medvirket i mange spændende opgaver. Såsom fugtundersøgelse og udtørring efter vandskader forårsaget af rørbrud, slukningsvand som følge af brand, oversvømmelse grundet skybrud, og lignende.

Vi har blandt andet udført målinger for bestemmelse af fugtniveauer i betongulve, ved udtagning af materialeprøver, inden udlægningen af færdigt gulv i forbindelse med etablering af Axel Tower og ny nordfløj til Rigshospitalet.

Vi har derudover foretaget langtidsmålinger med dataloggere hos bl.a. Novo Nordisk RD House i Hillerød. Dette i forbindelse med at trægulve mistede vedhæftning til betongulv.

Vi arbejder for mange af landets både store og små forsikringsselskaber, adskillige boligselskaber, samt entreprenører og privatkunder.​

location-icon​ Adresse:

Virumgårdsvej 16

2830 Virum


business-icon​​ Firma:

NCS Fugtteknik
26143330


add-icon​ Kontakt:

phoneTlf: 45 95 05 45
mailEmail: ncs@ncs.dk

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt