Fugtmåling og skimmelsvamp test?

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp i dit hus, er det i høj grad noget, der skal tages alvorligt. Fugt og skimmel i boliger kan være skadeligt for dig og din familie, og netop derfor har vi her hos NCS Fugtteknik specialiseret os i at bekæmpe netop det. Skimmelsvamp test, fugtmåling i beton samt fugtmåling i huse er bare nogle af vores ydelser. Bor du i Virum, Lyngby eller på Sjælland, kommer vi gerne ud til dig næste gang. Kontakt os hellere én gang for meget end én gang for lidt, så du undgår at udsætte din familie for fare.

Professionelle fugtkonsulenter med mange specialer

Her hos NCS Fugtteknik tager vi fugt og skimmel meget alvorligt, og derfor stopper vi heller aldrig med at uddanne os på området. Det betyder, at vi kan hjælpe dig på rigtig mange forskellige områder og med forskellige opgavetyper.

Den korte version er, at vi både hjælper dig før, under og efter et eventuelt uheld med fugt eller skimmel. Den længere version er, at vi både kan udføre præventive analyser i høj kvalitet, at vi kan hjælpe dig på alle de rette måder, hvis du allerede har en fugt- eller vandskade, og så kan vi desuden også hjælpe dig videre og give dig en masse gode råd. Skulle du være så uheldig, at skaden ér sket, gør vi alt for, at det i hvert fald aldrig sker igen.

Lad og hjælpe, råde og vejlede dig

Vi er et af de førende firmaer på området, og vores ekspertise kommer således rigtig mange mennesker til gode hver dag. Vi sætter en ære i at være din solide og kompetente støtte i en ærgerlig situation, og vi forlader dig ikke igen, før vi har gjort vores bedste.

Vi har naturligvis de absolut førende målere og midler til opgaverne, og uanset om det drejer sig om fugtmåling, luft i din væg eller skimmel, finder vi de rette værdier og reagerer prompte.

Vi er vant til at arbejde i alle former for materialer: beton, murværk og træ som de mest hyppige. Du kan være helt sikker på, at du – hvis du tilkalder os – får markedets bedste og mest kompetente hjælp. Uanset hvor i processen du befinder dig.

Ring ved skimmelsvamp test og andet

En god tommelfingerregel, når det gælder fugt og skimmel, er at kontakte os så tidligt som overhovedet muligt. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for succes og for at hjælpe dig godt videre.Ingen opgaver er hverken for store eller for små, og derfor anbefaler vi dig altid at ringe til os så tidligt som overhovedet muligt i en eventuel proces. Bliv klogere på skimmelsvamp symptomer.

Uanset din konkrete situation er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon​ 45 95 05 45 ​eller skrive til ncs@ncs.dk. Vi behandler alle henvendelser med den største seriøsitet, og vi lytter altid til vores kunder som det allerførste. Vi bestræber os altid på at kunne starte et eventuelt forløb op hurtigt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 7,7 / 10 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Trustpilot

Firma​

NCS Fugtteknik

Virumgårdsvej 16

2830 Virum

CVR: 26143330

Kontakt

Tlf.: ​45 95 05 45

E-mail: ncs@ncs.dk 

Vi støtter Julemærkehjemmene